baanbrekend op vlak van eenvoud, openheid en gelijkheid in het gedecentraliseerde ecosysteem

DUBAI, VAE, 14 december 2023 /PRNewswire/ — Bybit, ‘s werelds op twee na grootste cryptobeurs qua volume, onthulde vandaag op zijn vijfde verjaardag zijn vooruitstrevende Web3-visie, gericht op het creëren van een gedecentraliseerd ecosysteem dat eenvoudiger, open en gelijk is voor iedereen.

“Onze Web3-visie is een uitbreiding van onze belofte om de Crypto Ark te zijn, die de activa van gebruikers beschermt en naadloos integreert in de wereld van crypto. We willen meer gebruikers van Web2 naar Web3 helpen, door een gedecentraliseerd ecosysteem te bouwen dat eenvoudiger, open en gelijk is voor iedereen,” zegt Ben Zhou, medeoprichter en CEO van Bybit.

Missie en waarden van Bybit Web3: Openheid opnieuw gedefinieerd

Centraal in Bybits Web3-visie staat een streven naar openheid. Bybit wil openstaan voor alle bouwers, makers en partners in de blockchainruimte. Dit vertaalt zich in een engagement voor samenwerking, verkenning en innovatie met onze gemeenschap en partners om een omgeving te bouwen waarin blockchaintechnologie iedereen dezelfde mogelijkheden geeft.

Het doel van Bybit is momenteel gescheiden, ommuurde systemen te verbinden en open te stellen, om er een uniforme ervaring van te maken die gebruikers naadloos verbindt over verschillende Web3-ecosystemen, -platformen en -diensten.

De belofte van Web3 ontsloten

De strategische aanpak van Bybit om zijn Web3-visie te realiseren, is veelzijdig en omvat initiatieven op het vlak van infrastructuur, toepassingen, ecosystemen en gebruikersbetrokkenheid:

 • Web3 toegankelijk maken en vereenvoudigen
  • Bybit Web3 zal multi-wallet-integratie introduceren, waarbij gebruiksgemak naadloos overgaat in geavanceerde technologie, zodat gebruikers zowel custodial wallets als MPC wallets kunnen beheren voor verschillende doeleinden.
  • Gebruikers krijgen vlot toegang tot dApps, NFT-marktplaatsen en het hele spectrum van Web3-functies en -diensten direct vanuit de Bybit Wallet. Deze gestroomlijnde aanpak stelt gebruikers in staat om vlot hun DeFi-portefeuilles te beheren, inclusief het kopen, verkopen, verhandelen, ruilen en inzetten van DeFi-activa, dit alles met enkele muisklikken op één platform.
 • Ecosysteempartnerschappen verdiepen, toegang tot kansen gelijktrekken
  • Voortbouwend op een succesvol 2023, waarin partners werden aangemoedigd om de Web3-ruimte te omarmen, zoals de Oracle Red Bull Racing Velocity-serie, zal Bybit doorgaan met het upgraden van zijn Web3-infrastructuur en het stimuleren van meer partnerschappen met prominente blockchain- ecosystemen en -projecten, waaronder de lancering van zijn vernieuwde NFT-marktplaats.
  • Gebruikers kunnen een diversere en dynamischere marktplaats, een breder aanbod van gecureerde digitale activa en een grotere liquiditeit verwachten. Zo wordt het nog gemakkelijker om deel te nemen aan de mogelijkheden binnen de DeFi- en NFT-ruimte.
  • Merken en bedrijven die willen overstappen naar of die gebruik willen maken van de Web3-ruimte kunnen rekenen op verbeterde ondersteuning, zoals op maat gemaakte programma’s en samenwerkingsinitiatieven, zodat ze de kansen kunnen benutten die het zich ontwikkelende gedecentraliseerde landschap biedt.
 • Eenvoud, plezier en beloningen naar Web3 brengen
  • Bybit wil voor alle gebruikers en partners plezier en beloningen toevoegen aan de open verkenning van Web3, met het oog op inclusievere en participatievere ervaringen in een gedecentraliseerd domein.
  • De gemeenschap kan rekenen op meer ondersteuning, stimulansen en initiatieven om onderzoeks-, analyse- en investeringsvaardigheden te ontwikkelen, maar ook om samen het Crypto Ark- en Bybit Web3-ecosysteem op te bouwen en uit te breiden.

“In een wereld waarin verdeeldheid heerst, willen we een ecosysteem bouwen dat barrières doorbreekt en gelijke kansen voor iedereen mogelijk maakt,” voegt Ben toe.

“Dit onwrikbare engagement sluit aan bij Bybits bredere visie om de toegang tot de transformatieve kracht van Web3 te democratiseren en ervoor te zorgen dat de voordelen veel verder reiken dan het domein van technologie en financiën.”

#Bybit #TheCryptoArk #BybitWeb3

Over Bybit

Bybit behoort tot de top drie van de cryptobeurzen op basis van volume met 20 miljoen gebruikers, en werd opgericht in 2018. Het biedt een professioneel platform dat cryptobeleggers en -handelaren een ultrasnelle matchingmotor, 24/7 klantenservice en meertalige community-ondersteuning biedt. Bybit is een trotse partner van de huidige constructeurs- en coureurskampioenen in de Formule 1: het Oracle Red Bull Racing team.

Meer details over Bybit vindt u op Bybit Pers.
Voor mediavragen kunt u contact opnemen met: [email protected]
Kijk voor meer informatie op: https://www.bybit.com
Voor update volgt u: Bybit’s Communities and Social Media

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

Read original article here

Denial of responsibility! Pioneer Newz is an automatic aggregator of the all world’s media. In each content, the hyperlink to the primary source is specified. All trademarks belong to their rightful owners, all materials to their authors. If you are the owner of the content and do not want us to publish your materials, please contact us by email – [email protected]. The content will be deleted within 24 hours.

Leave a Comment