Midea predstavuje na stretnutí Európskej obchodnej konferencie za rok 2024 v Grécku spotrebiče novej generácie

ATÉNY, Grécko, 29. marca 2024 /PRNewswire/ — Spoločnosť Midea, globálny líder v oblasti inteligentných domácich spotrebičov, s hrdosťou oznamuje svoju účasť na Európskej obchodnej konferencii Midea 2024, ktorá sa koná v Grécku od 20. do 22. marca. Na tomto podujatí predstaví Midea najnovšie príspevky na európskych trhoch v odvetví domácich a kuchynských spotrebičov odhalením dvoch inovatívnych produktov: rúry Midea TastePro a vstavanej rúry Midea 2.0.

Rúra Midea TastePro a vstavaná rúra Midea 2.0 sú inovatívnymi doplnkami modernej kuchynskej technológie, ktoré poskytnú používateľom pohodlie, efektívnosť a konektivitu v rámci zostavy inteligentnej domácnosti. Tieto spotrebiče, navrhnuté na integráciu do existujúcich ekosystémov internetu vecí (IoT), ponúkajú lepšie ovládanie a flexibilitu pri riadení kuchynských úloh bez rozsiahleho nastavovania a umožňujú zásah na diaľku pomocou kompatibilných zariadení mimo domácnosti. Na Európskej obchodnej konferencii v Grécku zaujala spoločnosť Midea strategickú pozíciu, aby mohla ponúknuť európskym spotrebiteľom profesionálny a inšpiratívny zážitok z varenia.

Rúra Midea TastePro

  • Multifunkčná integrácia: Rúra Midea TastePro umožňuje používateľom piecť, opekať, grilovať a ešte oveľa viac, a to všetko v rámci jediného spotrebiča. Táto multifunkčná funkcia, ktorá pohodlne prechádza medzi možnosťami naparovania, pečenia a mikrovlnnej rúry, zjednodušuje proces varenia.
  • Patentovaná grafénová technológia: Využívajúc pokročilú grafénovú technológiu zaisťuje rúra Midea TastePro efektívne a rovnomerné rozloženie tepla, čo vedie k presnému vareniu a konzistentným výsledkom.
  • Technológia rýchleho ohrevu XpressHeating: Rúra Midea TastePro s technológiou rýchleho ohrevu XpressHeating skracuje čas predhrievania a urýchľuje varenie pri zachovaní kvality. Vďaka technológii inteligentného prepojenia Matter sa hladko integruje do ekosystémov inteligentnej domácnosti, poskytuje používateľom flexibilitu a zlepšuje ich zážitok z kuchyne.

Vstavaná rúra Midea 2.0

  • Grilovanie pri ultra vysokej teplote: Dosahujte vynikajúce výsledky s teplotami grilovania až 280 stupňov Celzia v porovnaní s 250 stupňami Celzia pri tradičných rúrach.
  • Kapacita 72 l s 5 stojanmi: Vďaka dostatočnému priestoru na varenie a viacerým úrovniam zasunutia plechov môžu používatelia pripravovať rôzne jedlá súčasne, čím zabezpečia konštantné a rovnomerné ohrievanie všetkých jedál.
  • Rýchlosť ohrevu: Pokročilá technológia rýchleho predhrievania umožňuje rúre dosiahnuť viac ako 250 stupňov Celzia len za 7 minút, čo používateľom ušetrí 30 % obvyklého času predhrievania. (Údaje podľa interných laboratórnych experimentov)
  • Energetická účinnosť A+: Optimalizovaná programová logika a nový dizajn dutiny maximalizujú využitie energie tým, že generujú vhodné teplo a zabraňujú jeho úniku, čím sa zvyšuje energetická účinnosť.

Spotrebiče Midea sú navrhnuté tak, aby Európanom pomáhali pri varení v domácnosti. Keďže ponúkajú vynikajúce ovládanie, flexibilitu a výkon, premieňajú tradičné postupy na pohodlné, efektívne a všestranné zážitky z varenia. Cieľom spoločnosti Midea je preukázať svoje vedúce postavenie vo výrobe špičkových kuchynských spotrebičov, ktoré spĺňajú vyvíjajúce sa potreby a preferencie európskych spotrebiteľov a ponúkajú nové kulinárske možnosti v regióne.

O spoločnosti Midea a skupine Midea Group

Midea je jednou z viac ako 10 značiek v rámci Smart Home Business skupiny Midea Group. Midea Group bola založená v roku 1968 a v roku 2023 sa umiestnila na 278. mieste v rebríčku Fortune Global 500. Venuje sa inteligentným domácim spotrebičom, elektromechanike, stavebným technológiám, robotike, automatizácii a digitálnym inováciám.

V prípade otázok médií, ukážok produktov alebo rozhovorov kontaktujte:

[Isaac Fan] [email protected] 
[Jessie Wang] [email protected]

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2370647/image_5028920_35042932.jpg

Read original article here

Denial of responsibility! Pioneer Newz is an automatic aggregator of the all world’s media. In each content, the hyperlink to the primary source is specified. All trademarks belong to their rightful owners, all materials to their authors. If you are the owner of the content and do not want us to publish your materials, please contact us by email – [email protected]. The content will be deleted within 24 hours.

Leave a Comment